Pintors Industrials a Barcelona
Conjunt de naus de la Subestació elèctrica més gran d'Endesa a Catalunya
Pintat de paviment amb epoxi bicomponene previ rebaixat amb màquina debastadora de diamant
Disposem de la formació requerida per traballar en alçada
Especialistes en tot tipus de pintura per interiors
Pintem tot tius de pàrkings

Pintors Industrials a Barcelona

Som una empresa de Pintors a Barcelona, situats a Granollers, amb una llarga trajectòria en l’aplicació de pintures. Portem més de tres dècades en el sector de la pintura amb el que queda palès que la nostra experiència i coneixements tècnics fan que escollim els materials més adequats per cada superfície i la forma més correcta a l’hora d’aplicar els materials. Com a pintors industrials realitzem treballs de pintura per empreses i el sector industrial. Realitzem treballs de pintura preferentment a la província de Barcelona pero també hem pintat a nivell industrial a la província de Girona, Tarragona o Lleida segons les necessitats dels nostres clients. Disposem de la maquinària i de la tecnologia més actual per dona una resposta eficient als nostres clients, per això disposem d’instruments de medició de la humitat, espessor de pintures, punters làsers per mesures la humitat en la atmosfera, etc. Sempre intentem que la corrosió sigui la mínima possible pera això s’ha de valorar els següents factors: humitat i temperatura, la exposició dels elements a la radiació UV, els danys mecànics que pugui rebre les superfícies ja sigui per impactes, abrasió, etc. I per últim la exposició a substancies químiques.
Com som una empresa de Pintors professionals realitzem serveis de manteniment a la industria, naus, comerços, organismes públics, hotels, hospitals, escoles, substacions elèctriques, fabriques en general, etc. Apliquem tot tipus de pintures com epoxis, poliuretans, acríliques, cloro-cautxos, plàstiques, pintures resistents a altes temperatures, etc. Realitzem treballs de pintura a Barcelona i rodalies en interiors i exteriors. En quan a interiors realitzem tot tipus de treballs de pintura decorativa i apliquem les tècniques més actuals. Fem estucats venecians, apliquem microciment, fem veladures, esponjats, drapejats, allisem parets, ect. En quan a exteriors pintem façanes, pintem la xapa de les façanes de les naus, pintem portes, molls de càrrega i descàrrega, tot l’exterior d’una nau, senyalització horitzontal en paviments, etc.
Pintem paviments amb pintures al dissolvent o al aigua segons les necessitats dels nostres clients. Hem pintat paviments a Barcelona en diferents pàrkings així com tot el pintat interior de parets i sostres de diferents pàrkings a Granollers, Barcelona o poblacions properes a la capital catalana. També realitzem el pintat de paviments a naus industrials o en altres indrets que vulgui el client. Principalment apliquem pintures epoxis o poliuretans de dos components segons les característiques del suport i les necessitats del client.

Estem en continu contacte amb empreses de pintura a Barcelona (els principals fabricants de pintures industrials) per conèixer en primera persona al detall productes dels fabricants i els nous productes, també els hi demanem fórmules especials i colors concrets per segons quines superfícies que requereixin pintures amb unes determinades característiques per assegurar sempre la major durabilitat.Al estar en contacte permanent amb els nostres proveïdors de pintura sempre li podrem donar una resposta més eficient a l’hora d’aplicar els productes.
Com empresa de Pintors hem de formar al nostre personal com a pintor per treballar a Barcelona i rodalies en les industries que requereixin un equip compromès i amb una formació mínima necessària per poder desenvolupar els treballs de pintura amb la màxima eficiència, per això tot pintor que treballi amb nosaltres disposa de la formació necessària en prevenció en riscos laborals com els certificats corresponents i una aptitud mèdica positiva. El nostre compromís és el de garantir la seguretat en les activitats i operacions que es duguin a terme en les instal·lacions dels nostres clients. Complim amb les normatives mediambientals per conservar el nostre entorn ja que estem contínuament manipulant productes químics. A nivell de documentació disposem de tots els requisits exigits per la llei per poder treballar sempre en qualsevol mena d’indústria i sempre col·laborem amb els tècnics en prevenció de riscos laborals dels nostres clients per treballar del forma més segura.
Complim horaris i plaços d’entrega. Sempre intentem adaptar-nos a les necessitats horàries de les empreses per pintar determinats espais. Sabem de la importància d’acoplar-se als horaris dels nostres clients i per això sempre arribem a acordar amb els nostres clients quina franja horària es la més adequada per realitzar els treballs de pintura. El nostre equip realitza els treballs ràpidament i en el menor temps possible per ocasionar les menors molèsties possibles i perquè la fàbrica no aturi la productivitat i pugui desenvolupar la seva activitat amb total normalitat.
Segurament que hi hagi moltes empreses de Pintors a Barcelona però nosaltres li podem assegurar que amb la nostra empresa quedarà plenament satisfet amb els nostres acabats i li garantim durabilitat i resistència de les nostres aplicacions de pintura. Realitzem treballs com a pintor a Granollers, Sabadell, Terrassa, Badalona, Mataró, etc. i a les principals capitals de comarca i rodalies. Si necessita un pressupost de pintura per la seva empresa no dubti en contactar-nos i li realitzarem una visita tècnica sense compromís. Pot contactar amb nosaltres a través del nostre formulari web o bé realitzant una trucada telefònica al número que apareix a la web, estarem encantats de poder atendre’l.Pintamos Parkings

Paviments


Realitzem treballs de pintura sobre paviments, prèviament analitzem les condicions i característiques del paviment per escollir el material més adequat a aplicar. Realitzem qualsevol color de carta RAL per paviments. Garantim màxima resistència i durabilitat.

 

Pàrkings


Realitzem la senyalització i pintat d’interiors de pàrkings a Barcelona i rodalies. Realitzem treballs de pintura en parets, sostres, numeració de places de pàrking en paviments i parets. Pas de vianants, fletxes, etc. Oferim preus molt competitius per pintar pàrking i acabats de gran qualitat i durabilitat.

Mantenimiento Industrial

Manteniment


Com pintors industrials oferim el servei de manteniment de pintura en diferents instal•lacions segons les necessitats del client, el manteniment pot ser realitzant algun tipus d’actuació puntual o de més durada en el temps. Disposem de tota classe de documentació en PRL així com aptituds mèdiques i assegurances en RC.

Pintado de Interiores

Interiors


Realitzem el pintat d’oficines i de interiors per a la seva empresa, negoci, comerç, etc. Apliquem materials amb baix contingut en dissolvents amb el que no haurà cap mena d’olor molest i podrà desenvolupar la seva activitat amb total normalitat. Realitzem els treballs de pintura en el menor temps possible per minimitzar molèsties.

Pintat de Paviments
Pintar pavimentos en Barcelona

En aquest pàrking de Barcelona vam realitzar el pintat de parets i sostres fent servir equips Airless. Utilitzem pintures al aigua de gran cobriment.

Pintat de Pàrkings
Pintar Parking Barcelona

En aquest pàrking de Barcelona vam realitzar el pintat de parets i sostres fent servir equips Airless. Utilitzem pintures al aigua de gran cobriment.

Mantenimient per empreses
Mantenimiento Industrial en Barcelona

Realitzem el manteniment de pintura industrial de petites, mitjanes o grans empreses amb treballs puntuals o de llarga durada.

Pintat d'oficinas
Pintado de oficinas en Barcelona

En aquest treball de pintura interior d’oficines vam pintar les parets i sostres d’un famós call center ubicat a Barcelona.

Pintors Barcelona

"Ens exigim al màxim per donar una resposta eficient a les necessitats dels nostres clients"

Avís Legal
Mapa del lloc web

¡Fes doble click!

Contacta'ns